Project omschrijving

Vastgoedcommunicatie | verkoopcampagne

U waagt de sprong. U gaat de markt op met uw product of vastgoedproject. Spannend. De eerste keuze waar u voor staat, is: wie gaat ons daarbij helpen? Wie heeft de ervaring en de nodige disciplines in huis?

KISS Communicatie is een fullservice communicatiebureau en heeft in opdracht van Burgland Real Estate de volledige vastgoedcommunicatie en verkoopcampagne verzorgd.

We verdiepen ons in het project, de doelgroepen, we ontwikkelen aansprekende concepten en geven deze zowel visueel als tekstueel richting binnen een totale communicatie aanpak.

Voor ons is on- en offline niet of/of maar en/en. Soms gaat er niets boven een fraaie brochure, een krachtige advertentie of een slimme direct mail. Meer impact, zeker bij specifieke doelgroepen. Online communicatie heeft een andere dimensie: bewegende content, snelheid, actualiteit. Wij beheersen beide disciplines. Daardoor kunnen we geïntegreerde campagnes maken.

BEKIJK DE WEBSITE

Meesterlijk wonen in Het Hof van Terbregge

In het geliefde Hillegersberg, omringd door de prachtige wateren en het rustgevende groen, vindt u dit unieke project: Het Hof van Terbregge. Elf bijzondere woningen met de charme van toen en het comfort van nu. Het Hof van Terbregge bestaat uit zes loftwoningen in Het Schoolgebouw, vier ruime Hofwoningen aan het binnenhof en het prachtige authentieke huis van Het Schoolhoofd.

Hof van Terbregge

Bekijk meer projecten

EN REFERENTIES

Ook kennis maken?

MET EEN KOP KOFFIE, THEE OF WAT ANDERS LEKKERS?

Ben je benieuwd of KISS Communicatie wat voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op!

CONTACT